Belangrijke informatie

PRAKTIJK IN SPANJE

Vanaf 1 januari 2020 zijn de openingstijden van de praktijk aangepast. Dit omdat ik het komende jaar 3 weken in Spanje zal verblijven en 1 week in Nederland. Mocht u toch een afspraak willen maken in Nederland, neem dan contact op per email voor de mogelijkheden.

Vanaf 1 maart zal ik ook werkzaam zijn in Spanje met mijn praktijk. Wilt u meer informatie hierover? Stuur mij een email.

Dus mocht u in de omgeving van Benidorm verblijven, dan kunt u altijd contact opnemen om een afspraak in Spanje in te plannen.

Algemene voorwaarden

  • Alle genoemde prijzen zijn per persoon exclusief 21% BTW, anders wordt het apart vermeld
  • Alle genoemde tijden zijn bij benadering
  • Biljetten groter dan € 50,00 worden niet geaccepteerd.
  • Kosteloos annuleren van een massage is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de massage
  • Bij niet of niet binnen 24 uur annuleren zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. Hier ontvangt u dan een factuur van

Reacties die na de behandeling kunnen optreden:

Na de behandeling kunnen er verschillende reacties optreden. Dit is per persoon verschillend, sommigen merken niets en anderen heel erg veel. Deze reacties worden veroorzaakt doordat er afvalstoffen vrij zijn gekomen die verwijderd moeten worden. Enkele reacties kunnen zijn: hoofdpijn, spierpijn, vermoeid gevoel of juist extra veel energie hebben. Mijn advies is dan ook om na de massage extra veel water te drinken en de dagen erna ook. De reacties zullen vanzelf verdwijnen.

Contra indicaties:

Wanneer uw lichaam niet in goede conditie is, bijvoorbeeld door koorts, griep of een ernstige verkoudheid, mag u niet gemasseerd worden. Ook als u last heeft van ontstekingen, steenpuisten, gebruik van ontstekingsremmers, antibiotica, besmettelijke huidziekten of als je uitgeput bent kunt u niet gemasseerd worden.

Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden neem dan contact op met de (huis)arts.

Aansprakelijkheid:

De praktijk is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van cliënten die verzuimen om symptomen, blessures of aandoeningen te noemen, die eigenlijk een behandeling van een arts vereisen. Neem bij twijfel of u wel of niet een massage mag ondergaan contact op met uw huisarts/therapeut.

Het is ook niet de bedoeling om de massage in plaats te stellen van een behandeling die u bij een behandelend arts of therapeut volgt. De massages zijn op eigen risico van de cliënt.