Beoordelingen

Wat zijn uw ervaringen? Schrijf nu een beoordeling en deel uw ervaringen met anderen bezoekers van onze site.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 6 reviews
 by Petra Verreijen

Goede deskundige behandeling gehad, na 1 dag al resultaat met minder pijn.

Wel herhaling nodig, maar is niet erg kijk er al naar uit.

Kan het iedereen aanraden want je denkt dat je alles weet en je eigen lichaam kent maar al die verschillende spieren die met elkaar in verbinding staan is echt ongelooflijk. Super adres!!

 by Geraldine

Aangezien ik een aantal pijnklachten heb (rug, heup,schouder) ben ik nu een paar keer bij Patricia geweest voor triggerpointtherapie. Zij zoekt naar de achterliggende oorzaak en behandelt de spieren die voor problemen zorgen. Vaak blijkt dat pijn in de ene spier veroorzaakt wordt door triggerpoints in een andere spier. Patricia behandelt zo het lichaam als een samenhangend geheel. Tot nu toe erg goede resultaten. En hoewel een behandeling soms ook wat pijnlijk is (als je pijnlijke spieren hebt), vind ik het ook heerlijk ontspannend. Kortom, erg tevreden!

 by anoniem
Afvalmassage prachtige resultaten

In korte tijd prachtige resultaten gehaald bij Patricia met de afvalmassage. Een enorm aantal centimeters kwijt, ondanks het in gewicht in die weken niet zoveel afgevallen te zijn. Fijn om dit naast een intensief afvaltraject te kunnen doen, zodat mijn huid geactiveerd wordt om zich aan te passen aan mijn nieuwe lijf. Daarnaast krijg ik van haar ook tips en adviezen op andere gebieden, heel fijn! Bedankt!

 by Nathalie Manders-Eillebrecht
Vakvrouw

Ik ben voor het eerst bij Patricia gekomen voor een relaxmassage, maar zij zal altijd kijken of er zaken in het lichaam verbeterd kunnen worden. Zij neemt haar vak zeer serieus en de behandelingen hebben echt resultaat. Kortom niet zomaar iemand die goed kan masseren, maar in mijn beleving een echte vakvrouw! Ik kan haar dus ook zeker aanbevelen!

 by Sabine

Diagnose van de reumatoloog: fibromyalgie. Dat betekent dus eigenlijk dat ik moest leren leven met de pijn.Daar nam ik nog geen genoegen mee en Patricia ook niet. Doordat Patricia veel kennis heeft van verschillende massagetechnieken heeft ze het bij mij voor elkaar gekregen dat ik geen pijn meer heb. Haar liefdevolle aanpak, kennis, kundigheid en doorzettingsvermogen waren hiervoor onmisbaar.

 by Tatjana Berle
Deskundig en professioneel

Door mijn scoliose heb ik vaak last van mijn rug en mijn heup. Toen ik plotseling last kreeg van een piriformis syndroom en bijna niet meer kon lopen en zitten, was de Dorn-Breuss-methode de juiste ondersteuning naast fysio om langzaam weer zonder pijn in mijn heup te kunnen lopen. Bovenop merk ik toch dat de massages wel veel helpt en daardoor de klachten van de scoliose veel minder worden. Patricia neemt zich voldoende tijd voor de anamnese en het gesprek voor elk behandeling en de behandeling zelf. Ze doet altijd haar best om de oorsprong van de klachten op te sporen en te behandelen. Daarom zijn 5 sterren meer dan verdient!