Belangrijke informatie

Algemene voorwaarden

  • Alle genoemde prijzen zijn per persoon exclusief 21% BTW, anders wordt het apart vermeld
  • Alle genoemde tijden zijn bij benadering
  • Biljetten groter dan € 50,00 worden niet geaccepteerd.
  • Kosteloos annuleren van een massage is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de massage
  • Bij niet of niet binnen 24 uur annuleren zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen. Hier ontvangt u dan een factuur van

Reacties die na de behandeling kunnen optreden:

Na de behandeling kunnen er verschillende reacties optreden. Dit is per persoon verschillend, sommigen merken niets en anderen heel erg veel. Deze reacties worden veroorzaakt doordat er afvalstoffen vrij zijn gekomen die verwijderd moeten worden. Enkele reacties kunnen zijn: hoofdpijn, spierpijn, vermoeid gevoel of juist extra veel energie hebben. Mijn advies is dan ook om na de massage extra veel water te drinken en de dagen erna ook. De reacties zullen vanzelf verdwijnen.

Contra indicaties:

Wanneer uw lichaam niet in goede conditie is, bijvoorbeeld door koorts, griep of een ernstige verkoudheid, mag u niet gemasseerd worden. Ook als u last heeft van ontstekingen, steenpuisten, gebruik van ontstekingsremmers, antibiotica, besmettelijke huidziekten of als je uitgeput bent kunt u niet gemasseerd worden.

Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden neem dan contact op met de (huis)arts.

Aansprakelijkheid:

De praktijk is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van cliënten die verzuimen om symptomen, blessures of aandoeningen te noemen, die eigenlijk een behandeling van een arts vereisen. Neem bij twijfel of u wel of niet een massage mag ondergaan contact op met uw huisarts/therapeut.

Het is ook niet de bedoeling om de massage in plaats te stellen van een behandeling die u bij een behandelend arts of therapeut volgt. De behandelingen zijn op eigen risico van de cliënt.

Vergoedingen zorgverzekering

Hieronder ziet u een overzicht met de zorgverzekeraars die mijn behandelingen vergoeden. Degene waar een streep door staat vergoeden, helaas, niet.